Doelgroep

IMG_7066Als er sprake is van rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, schouder/armklachten, bekkenklachten, knieklachten, sportblessures, burn out-klachten enz., dan verzorgt Optimaal Fysiotraining voor u een trainingsschema op maat.
De behandeling van uw klacht is onlangs afgesloten, echter uw belastbaarheid is nog niet van het niveau van vóór de klacht of u voelt uzelf toch nog geremd om weer volledig te belasten.
De klachten kunnen kortdurend bestaan, echter ook voor chronische klachten of bij bepaalde ziektebeelden kunt u bij Optimaal Fysiotraining terecht; chronisch last van rug en/of gewrichtsklachten, reumatische klachten, fibromyalgie, hart- longaandoeningen enz. Het chronische karakter van de klachten of de aanwezigheid van een bepaalde aandoening leidt vaak tot inaktiviteit en het vermijden van bewegen.
Optimaal Fysiotraining  maakt voor u een trainingsschema op maat.

Of het kan zijn dat u onlangs een operatie heeft ondergaan of  dat u te maken heeft met herstel van een doorgemaakte ziekte  waardoor er sprake is van een verminderde belastbaarheid.
Optimaal Fysiotraining maakt een persoonlijk trainingsprogramma.

Voorkomen is beter dan genezen!

Heeft u last van een hoge bloeddruk, overgewicht, diabetes; specifieke beweegprogramma’s hebben een positieve invloed op uw gezondheid. Voorkom achteruitgang met een trainingsschema op maat.