Gewicht in Balans

Huissen, januari 2019
CURSUS GEWICHTSVERMINDERING BIJ OPTIMAAL FYSIOTRAINING:
GEWICHT IN BALANS
“Op gewicht komen is één, op gewicht blijven is alles”.
OPTIMAAL FYSIOTRAINING start op 25 januari 2019 met een beweegprogramma voor mensen met overgewicht. Fysiotherapeut en diëtist werken samen aan een programma gericht op gewichtsvermindering.
Vóór aanvang van het programma wordt er door de fysiotherapeut een individuele intake afgenomen om het ingangsniveau, de motivatie en de doelstelling te bepalen. Gedurende 10 weken wordt er getraind in een groep van max. 15 mensen. Met de mensen die zich aanmelden wordt 1x per week op een vast uur, vrijdagmiddag van 17.00-18.00 uur, getraind. De trainingen worden altijd begeleid door een fysiotherapeut. Er wordt in groepsverband getraind in een fitnessruimte volgens de HIIT-methode (High Intensity Interval Training). Dit is een methode die een zeer positieve invloed heeft op het metabolisme en de vetverbranding. De training is voor iedereen toegankelijk, elke deelnemer sport op zijn eigen niveau. Omdat de training onder begeleiding van een fysiotherapeut plaatsvindt, kan men ondanks de aanwezigheid van klachten en/of aandoeningen, deelnemen. De begeleiding is in handen van Jeroen Boeijen, fysiotherapeut bij Fysiotherapie Broersen en Van Oeyen. Voor de 10 trainingen zijn de kosten € 87,50.
Diëtiste Daphne van den Berg nodigt u als deelnemer uit voor een persoonlijk gesprek. Samen wordt er een voedingsadvies op maat gemaakt . Dit bestaat uit een overzichtelijk dagpatroon waarin u zelf keuzes kunt maken met speciale variatielijsten. Zo kunt u dagelijks tot een lekker en gezond voedingspatroon komen. Daphne werkt met de nieuwste inzichten omtrent voeding en verzadiging. 1x per maand komt u bij de diëtiste voor controle.
Werken aan je eetpatroon en plezier in bewegen krijgen geeft de grootste kans op gewichtsvermindering, doordat je verandering aanbrengt in je leefstijl.
De vergoeding voor de begeleiding van de diëtist komt uit uw basisverzekering. De intake bij de fysiotherapeut wordt vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering.
Voor vragen, informatie of aanmelding kunt u ons altijd bereiken: OPTIMAAL FYSIOTRAINING, van Voorststraat 1, 6851 LT Huissen, 026 3259689 optimaalfysiotraining@upcmail.nl Daphne van den Berg La Vita Sana voedingsadviesbureau, daphne@dietist-lavitasana.nl, Locatie Huissen: van Voorststraat 1, 06-83546339 Jeroen Boeijen, Fysiotherapie Broersen en van Oeyen Locatie van Voorststraat 1, 026 3253853